WhatsApp - call us -->+31 35 73 705 87 Or email -->info@bednest.eu
Bednest rental with standard mattress

Bednest rental with standard mattress

(19 customer reviews)

199.00

Would you prefer to rent a Bednest? We deliver your Bednest at your door and after 7 months you drop it at a DPD parcel shop.

This is how we unburden you during this hectic time.

 

000

Complete Bednest

Rent a Bednest in The Netherlands, Belgium, Luxembourg and Germany.

When renting a Bednest, you can be sure that your Bednest is in a perfect and clean condition, with a new matrass and new sides.

Renting a Bednest can be arranged at any time. This may be months ahead, just before due date or after birth. Please do allow a few days for delivery.

Please keep in mind when renting a Bednest, it takes some days for the Bednest to arrive. If you need a Bednest immediately, please contact us directly, we will do our best to get the Bednest to you in time.

You rent the Bednest for a 7-month period. Do you wish to extend your rental period, please contact us!

We advise you to have your Bednest delivered at least three weeks before due date. If your baby is unexpectedly born earlier, please let us know and we will do our best to deliver a Bednest as soon as possible.

In the Web shop choose the date 3 weeks prior to due date. Before the end of the 7-month period, you will receive another email with information about how to return the Bednest at a DPD parcel shop. NOTE: Please make sure to keep the transport box for return shipment.

Extra Bednest rental accessories 

Please check the desired extra accessories. These will be delivered together with your Bednest.

After the rental periode you keep the accessories like the travel bag, sheets and mattress. You only return the straps, fabric sides and wooden parts.
Always read the user manual before use. You may download the user manual here

Rent a Bednest in The Netherlands, Belgium, Luxembourg and Germany.

The rental Bednest will ship for free in the countries mentioned above.

Additional information

Weight 17 kg
Dimensions 88 × 54 × 24 cm

Reviews(19)

 1. We have enjoyed our bednest very much and our baby has had many good night sleeps in it, and some bad ones too, like any baby 🙂
  We are also very happy that we could rent it, for budget benefits but also for the environment and the circularity of the concept. i wish more baby product manufacturers would offer the same concept!

 2. Just had my Bednest arrive ahead of schedule so feeling super prepared for the arrival of my baby. Excellent personal service and always quick to reply to my emails. Easy to assemble and beautifully designed. So great we can ‘rent’ a brand new Bednest. Fingers crossed our baby will like it as much as we do.

 3. This is the 3rd time I have rented from you & I highly recommend to anyone who asks. It is fantastic. Seamless service, excellent product & easy to return so no need store.

  Regards
  Michelle

 4. Wij hebben het Bednest gehuurd; een fijne duurzame oplossing waar we geen seconde spijt van hebben gehad. Onze dochter heeft er ongeveer 7 maanden heerlijk in geslapen. Makkelijk in en uit te klappen en goed aan te passen aan de hoogte van je bed. Daarbij is het een erg mooi design. Tenslotte nog een compliment voor de super aardige en flexibele service die team bednest biedt! Kortom wij raden het iedere aanstaande ouder aan. Hidde en Lobke Lingsma

 5. Wij wonen in Haarlem in een fijn huis, maar met weinig opberg ruimte. Om die reden was een bednest huren een uitgelezen kans! We zijn er van het begin af aan blij mee geweest :). En de kleine slaapt heerlijk bij ons op de kamer. Gemakkelijk voor borstvoeding en een gevoel van veiligheid. Hele goede service van bednest die direct een nieuw matrasje opstuurden toen het oude wat minder veerkrachtig werd.

 6. Het is geweldig bevallen, het is zo fijn om je pasgeboren kindje zo dichtbij je te hebben. Voor ons was het ook heel prettig omdat onze zoon het 3e kindje is. De andere twee kwamen dan ook gewoon nog af en toe tussenin. Het geeft een heel veilig gevoel en een gevoel van geborgenheid voor ouders en kind.

 7. We twijfelden erover om een co-sleeper te kopen. Dat we op kraambezoek waren bij vrienden, zagen we een mooi ontwerp. De kraamvrouw vertelde ons dat het een bednest was en dat ze die huurde. Toen waren we meteen om en hebben de bestelling geplaatst. Ik was zelf al ver in mijn zwangerschap en vroeg of de bednest met spoed bezorgd kon worden en dat is meteen geregeld. Onze zoon ligt er inmiddels lekker in te slapen.

 8. We hebben enorm veel plezier gehad van de Bednest.
  Ik vond het ideaal met het geven van borstvoeding ‘s nachts.
  Ook vond ik het fijn om hem zo dichtbij te hebben de eerste periode en gezellig om naast hem wakker te worden.

 9. Alles is super verlopen en heel veel plezier gehad van de bednest. Kan het iedereen aanraden.

 10. We zijn zeer tevreden over de bednest en de service om hem te huren. Het ging allemaal heel soepel en vlot. Onze dochter slaapt heerlijk in haar bedje!

 11. Voor de geboorte van onze zoon een Bednest gehuurd. Naast het mooie design is het wiegje ook zeer praktisch. Zo fijn om onze wolk dichtbij aan ons bed te hebben. Het onderstel was gemakkelijk op de hoogte van ons bed te verstellen en het gestoffeerde zijkantje was eenvoudig te openen om hem eruit te halen voor het voeden. Na een aantal weken hebben we het nest op zijn eigen kamertje gezet met het onderstel op de hoogste stand zodat je niet te veel hoeft te bukken. Bij verkoudheid kun je het wiegje ietsje schuiner instellen zodat je kindje wat vrijer kan ademen. Daarbij is het bedje makkelijk plat te vouwen zodat je het overal naar toe mee kan nemen. Een andere locatie, maar toch in zijn eigen vertrouwde bedje. Kortom, een ideaal nestje dat zijn werk doet in die bijzondere eerste maanden!

 12. Hi Esther,

  Ik ben super blij met de huur van de bednest, het bedje bevalt heel goed! Ook vond ik de manier waarop het bedje werd verstuurd echt super, kreeg nog mailtje van tevoren en was keurig op tijd. Ik vind het ook heel fijn dat we het bedje straks kunnen terugsturen, dat scheelt ook ruimte in opslag en huur m graag nog een keer bij een tweede kindje!

  Met vriendelijke groet,

  Linda van Dongen-Priem

 13. Wij wonen in Amsterdam en qua ruimte moesten we een beetje improviseren toen we op zoek waren naar een wiegje voor ons kindje. Ik kreeg een tip over het bednest. Ik kan het iedereen aanraden. Zeker bij een eerste geeft het een heel vertrouwd gevoel dat ons zoontje de eerste paar maanden bij ons op de kamer lag. Het gaf mij enorm veel rust dat ik zijn ademhaling kon horen wat weer resulteerde in goede nachtrust die onbeschrijflijk waardevol is in het begin! Daarnaast is het ideaal voor het geven van borstvoeding, want je klinkt de zijkant open en schuift hem zo je eigen bed in en maak je ultiem gebruik van de ruimte in (een klein) huis. En last but not least; het is een heel strak modern design en prachtig materiaal. Toen ik me er verder in ging verdiepen, kwam er nog een bijkomend voordeel bij. Je kan een bednest ook leasen. Voor een periode die je zelf kiest, met een nieuw matras en zijkanten, hij wordt aan huis gebracht ruim voor je bevalt en opgehaald als de lease periode is afgelopen en voor een scherp tarief. Heb je de ruimte, dan is het de investering echt waard om het bednest aan te schaffen, maar wij kiezen bij een tweede weer voor deze lease optie.

  Suzan

 14. Het gaat super! We zijn zeer tevreden met de Bednest. Erg makkelijk in gebruik. Het bedje ziet er qua design ook erg mooi uit. We zijn zeer tevreden.

 15. Wij hebben de Bednest voor 6 maanden gehuurd via Pink Cloud / Bednest.nl en vonden dat een ideale oplossing! (Ook omdat we niet veel bergruimte hebben in huis om het bedje te bewaren) Het bedje zag er perfect uit en het is fijn dat je er een nieuw matrasje bij krijgt. We hebben het bedje met veel plezier bijna 5 maanden naast ons bed gebruikt voor ons zoontje. De eerste weken – toen hij overdag nog echt veel sliep – hebben we de wieg ook los van het onderstel in de woonkamer gebruikt, heel fijn dat dat kan! Onze zoon sliep na 6 weken door en daar heeft het bedje vast aan bijgedragen. Bovendien vinden we het een erg mooi design, dat is ook belangrijk natuurlijk! 🙂 Als er een broertje of zusje komt gaan we zeker weer een Bednest huren.
  Bedankt ! Groetjes Sarah

 16. Wij hadden het bedje gehuurd via Bednest, welk een uitstekende service bood aan huis. De bednest is geweldig mooi ontworpen en ook nog heel praktisch! Het waren doorwaakte nachten, maar met je kleintje naast je is dat een stuk beter te behappen. Echt een aanrader voor iedereen!
  Eva

 17. De bednest was geweldig, was een keizersnede dus extra fijn om onze dochter zo dichtbij te hebben!
  Met vriendelijke groetjes Mirre

 18. Hi Esther,
  Onze dochter Christina is 7 november geboren en het gaat heel goed met haar. We zijn heel blij met het bednest. Ik vind het heel fijn dat ik haar vanuit mijn bed kan zien en kan aanraken als ze onrustig is. Doordat ze zo dichtbij is heb ik heel snel in de gaten wanneer ze gevoed wil worden, hierdoor is ze tot nu toe een makkelijke baby en hebben wij voldoende nachtrust.
  Groetjes Marloes

 19. Beste Esther
  De bednest is goed aangekomen.
  Het is echt super praktisch en ons zoontje slaapt er heel goed in. Echt een aanrader!
  Mvg, Emilie

Add a Review

Add a Review